.
Bloemstraat 17
1214 BZ HILVERSUM
035 - 6223 503
info@ottenadvies.com

Recruitment

  • Opstellen wervingsprofiel
  • Werven en selecteren kandidaten
  • Assessments en testen
  • Beloningsadvies en salarisonderhandeling

Perfect fit !

Hoe beter de fit tussen medewerker en functie, hoe beter de prestaties! Het begint met een realistische en concrete beschrijving van de functie en taken. Daar matchen we de juiste kandidaat op ! Omdat organisaties en functies voortdurend veranderen kijken we altijd naar leervermogen van de kandidaat.

Wat we voor u kunnen betekenen

Opstellen wervingsprofiel

Weten wat je zoekt is voorwaarde om te vinden. Wij weten precies aan welke voorwaarden een profiel moet voldoen om aantrekkelijk te zijn én de juiste kandidaten aan te spreken. Wij kijken altijd naar functie-eisen en competentieprofiel in relatie tot het takenpakket. Het schetsen van een realistisch beeld van functie, cultuur, ontwikkelmogelijkheden en arbeidsvoorwaarden zijn belangrijke voorwaarden voor de perfecte match.

Werven en selecteren kandidaten

We zorgen er voor dat uw wervingsprofiel in no time op je juiste wervingssites staat. We ontvangen de reacties en beginnen meteen met selecteren. We checken CV's grondig en interviewen gestructureerd en kritisch. We leveren u in no time een aantal geschikte kandidaten.

Assesments en testen

Een TalentMotivatieAnalyse (TMA), psychologische test of assessment. Wij regelen het snel en efficient en zorgen voor een concreet bruikbaar oordeel met betrekking tot de fit tussen kandidaat en functie.

Beloningsadvies en salarisonderhandeling

Wij kennen de markt goed en kunnen adviseren over marktwaarde van de functie waarvoor u een kandidaat zoekt en helpen u graag bij het onderhandelen over het arbeidsvoorwaardenpakket wanneer u een kandidaat een aanbod wilt doen.